Monday, May 7, 2018

Im Not A Robot

Done with I'm Not A Robot.
Lama pla tak buat review korean drama.  Since lately slalu tak balik kampung time weekend, so I spend most of the time dkt rumah je.  Tengok drama.  So, Im done with this one. 

Best juga drama ni.  Short and simple.  Tak banyak conflict even sometime rasa tak logic, I just keep watching sbb hero dan heroin dia comel :P

This drama is fully recommended !!
plus, I love the OST!! I want to cry !!





Well said, !

HAPPY WATCHING !!!

1 comment:

  1. Sejak dah keja kat tempat baru nie, tak sempat langsung nak tengok drama korea. Huhu

    ReplyDelete