Sunday, April 23, 2017

What a week

Assalamualaikum
Mek selalu tertanya-tanya, korang kalau pergi IKEA buat apa? 
Sebab ada yg pergi semata2 nak makan aje. ada yg pergi sbb nak beli barang barang IKEA and ada yg pergi sana for both.  Beli barang dan lepas tu makan.  
Dan mek tergolong dalam golongan pertama. hahaha.  Pergi IKEA dan direct menuju ke tempat makan.  Without even give a glance dkt perabot dan barang IKEA yg lain. hahaha. Takdelah sampai mcm tu.  Sometimes ada lahh jeling2 manja.  Tapi majority kawan2 mek mmg sama aje, 95% dari kawan mek yg selalu jalan dgn mek, mostly datang IKEA dan makan saje.  5% tu antaranya mek refer pada Mekyah buddies mek selalu kena tolong mama dia belikan barang rumah.  Yang lain memang tak.  

By the way, a weekend is worth-full kalau boleh spend tyme dgn bestfriend kita kan.  First tyme jumpa dgn Chique Lyn dkt KL. And we are soo soo excited sebab dah lama sgt tak jumpa.  Rela harungi jem dari Shah Alam ke Cheras lepas tu ke Damansara.  




Mekyah yang badmood sbb tak sempat nak makeup.  Pagi2 lagi mek dgn mekja call cakap dduk bawah rumah, jom makan2 kejap.  lari dia turun without touch up. apa lagi.  full day badmood. hahaha.
btw, sokay yahh sbb Mr.z you syg you.


 Mek yang umpama lembu kekenyangan.  Mohon jangan muntah tgok gambar mek ye.



Bff mek dari diploma sampai leni.  Buja dan Lyn :)

 See you soon chique lynn :*

GOOD NIGHT and Rest in Peace for this !