Wednesday, April 12, 2017

Separuh Aku By NOAH

I like this song.  I like this song I want to cry. 


Image result for korean drama cry gif


Dan terjadi lagi
Kisah lama yang terulang kembali
Kau terluka lagi 
Dari cinta rumit yang kau jalani

Aku ingin kau merasa
Kamu mengerti aku, aku mengerti kamu
Aku ingin kau sadari
Cintamu bukanlah dia

Dengar laraku
Suara hati ini memanggil namamu
Kerna separuh aku, dirimu

Ku ada di sini
Pahamilah kau tak pernah sendiri
Kerana aku selalu
Didekatmu saat engkau terjatuh

Dengar laraku
Suara hati ini memangil namamu
Kerna separuh aku, dirimu....



14 comments:

  1. Lama dah tak dengar lagu2 macam ni..
    Sesekali layan..best jugak

    ReplyDelete
  2. Akak dah lama tak update pasal drama Korea..tapi bila tengok list kat tepi tu...ada jugak cerita2 yang akak suka sangat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke. update la akak. boleh kita tgok citer favourite akak..

      Delete
  3. Replies
    1. best. terima kasih cik epal sudi sggh blog mek.

      Delete
  4. hye,. salam perkenalan. saya dah follow ni...

    ReplyDelete
  5. Kalau dulu2, memang layan lagu camni 😍 sekarang jarang2 dah 😉

    ReplyDelete
  6. Best giler lgu ni oiii 👍 Mek pun suka.. opss silap, kita memang minat peterpan kannn❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. tawlahh. mcm tak ingat dl gila sgt dgn PETERPAN. huaaa.

      Delete
  7. kita pun dalam mood sedih best gak layan lagu camni, huuuuu

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu neeza. kita tak kira sedih gembira mmg melayan sje lagu ni. best.

      Delete