Tuesday, April 4, 2017

GOBLIN - Dokkaebi

Assalamualaikum, anyeong blogger and reader.
Lama sangat mek tak update blog until I almost forgot my passwords.  LOL.  I miss my blog like seriously.  Since malam ni mek free so let write something sbb dah rindu sangat.
Apa laahh, setelah sekian lama finally mek nak cerita pasal hot Kdrama ni GOBLIN.  alahaiii lama dah pon cerita ni dah basi, still all of the scene still remain in mind.  Sebab this drama is soo good.
I do watch Gong Yoo's drama before (Coffee Prince) and as I told before, I really in love with Kim Go Eun (Ji Eun Tak) lepas tengok Cheese in The Trap dl.  She's too good.  How come she's doing her acting like she's really live in hear real life.  Biasa cerita yg people overrated sangat ni bukan sedap pon, sebagai example yg terbaik boleh diberikan:  Descendant Of The Sun, The Heirs, Secret Garden and so on.  This is among TOP drama yg for me too overrated.   Maybe sebab ada Song Jong Ki, Lee Min Ho dan Hyun Bin.  Semua fans girls be like: oh my god, oh my god, oh my god !!!
Hahaha tapi terima lah hakikat yang kebanyakan top K drama tu adalah disebabkan the actor/actress itself bukan sebab plot tu sangat.   Ok go back to our main topic:  GOBLIN.
Yes.  I love this drama since the plot is good and the cast really do well.  Even gap umur Gong Yoo dengan Kim Go Eun sedikit banyak, still they were really natural.   Im seriously cant get enough this drama.  Cuma betapa aku berharap yg sencond heroin should  not be Yoo In Na.  I dont know but Im seriously don't like her acting for no reasons. hahaha.  Maybe sebab dia selalu belakon jadi jahat kot.
And how I wish the ending will be more interesting sebab Im worried that Eun Tak will die again after her second life.  Macam tak logik laa Goblin tu boleh tunggu for belasan tahun.  Not good la kan.
Still, I love this drama.



Such a beautiful smile.  Huaa.   I love her I want to cry T.T
Image result for ji eun tak gif

saranghaeyoo, Ahjushii.  

So untuk drama ni mek bagi 4 bintang.  How I wish this drama ada ending yg lebih best.  I wish.
Happy Watching dearies :)



Picture cr to: Google and Tumblr

2 comments:

  1. x tengok lebih detail. aritu tngk lompat2 ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn lupa tgok full nanti next time. best drama ni :)

      Delete