Tuesday, April 4, 2017

Choco Top: Can I stop?




This day I think my weight dah makin menjadi2.   Its not that Im expect to lose my weight since mmg mek tahu nafsu makan seriously makin menjadi.  1 yang ku pinta, nak suruh mantain this weight till the end.  Even dah umur 40, 50, 60 ( kalau panjang umur) still I want this exact weight in my life.  Kalau makin berkurang tu takpalah.  Alhamdullilah.  Tp kalau keep increases macam mana.
Tapi bila dah timbang dalam masa dua hari boleh naik 2 kilos and I was like !&&^%$$^&*()(*&^%
Huaaa.  How can I save all those fats in body.  Even these day I keep singgah mekdi almost every evening sbb nak beli Chocotop. Dahla banyak lemak, banyak gula.  calories is too high and mek consume this chocoptop deliciously.  and Im bought 2 chocotop only for myself this evening.   I regretted T.T Can't imagine kalau sebulan macam ni memang can't stand anymore. I need to stop!!


But wait, now Im currently dream for the MCD Chicken.   Those MCD Chicken, color dia tu HOT sangatt awak masa tgk Iklan kt TV just now.  I want to cry T.T  Rest in Peace la for those kemain boycott MCD hari tu.   Aku tengok kemain je skrg makan MCD balik.  Inc, me ^^. 

No comments:

Post a Comment