Wednesday, April 5, 2017

Big Girl already

Its been a long time since I update about this little girl.  Dulu before mek deletes all the old entry and post, banyak sangat cerita and gambar kakak araa dalam blog mek. HAHAHA.  mesti chuolls nak taw kan how big she was now.  Alamakk.  Dah nak sama besow dgn Mamala you know.  Even me myself, wonder how come kakak grow up this big. Sebab dah jarang jumpa sekali balik makin gemuk, sekali balik makin tinggi, shes even can pronounce words well.  Dah sikit sangat bunyi bahasa bayi dia tu.  Arghh how time fly kakak.  I miss the old and little you.  Sekarang ni nak pegang pon tak mau.  She can stand on her own two feel so buat apa orang nak dukung. hahaha.  That feeling bila semua orang nak berebut ambik dia and she was like:  euwwwwww (sambil lari and laugh). Tunggu cukup 2 tahun, can't imagine dia punya sombong tu.   hahaha.  Apa pun, saranghaeyoo uri aegie :)


tett:  baju yang besow bukan mek yang gemok

sambil update this post, mek ada dengar lagu ni. alamak, rindu zaman2 muda plak.

Tanpa Kekasihku by Agnes Monica
Langit tak begitu gelap
Hujan tak juga reda
Ku harus menyaksikan 
Cintaku terenggut tak terselamatkan

Ingin ku ulang hari
Ingin ku perbaiki
Kau sangat ku butuhkan
Beraninya kau pergi tanpa kembali

Di mana letak syurga itu
Biar ku gantikan tempat mu dengan ku ( hahaha sangat lirik ni)
Adakah tangga syura itu
Biarku temukan untuk bersamamu

Ku biarkan senyumku
Menari di udara
Biar semua tahu 
Kematian tak mengakhiri cinta

Okaylah.  malas nak karaoke lebih2 nanti pengsan awok2  plak.  hahahaGood night dearies.  Saranghae nomu2 :)

5 comments:

  1. hahaha lawak pula baca entry ni. btw saya singgah blog ni dan follow ya. jemput melawat blog saya jika berkelapangan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah ada kelapangan boleh mek brkunjung ke blog Seorang Syed :)

      Delete
  2. samalah peminat agnes monica bestnya gila lagu ni

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. lama dah lagu ni still tak boring dengar lagu ni.

      Delete
  3. Baca sekali lirik tu, macam x pernah dengar lagu Agnes yg ni. Bila teliti balik, rupanya lagu favorite dulu2 😂

    ReplyDelete