Tuesday, September 6, 2016

Welcome Back

Salam.
Setelah beberapa hari berfikir, aku akhirnya mengambil keputusan untuk kekal dgn nama blog ini.  
Once of my friends was very angry when I told about changing my blog name.  Katanya Ala Woo is always alawoo. why nak tukar.  And Im realized.  Its hard to change my own name here.  Bukan apa.  All my friends mmg recognized aku dgn alawoo.   Sayang plak nak letak nama baru.  Cik kunang-kunang ke, cik kupu-kupu ke.  hahaha.  Seriously tak leh move on.   Once tukar, everythings kena tukar, dari header to all the marks.  So better stay.  But still, aku nak mulakan dgn blog yang fresh dan baru.. So aku deleted all the previous post.  About 400++ entry.  Seriously nak menangis jg dibuatnya sbb its all started masa aku mula2 start masuk universiti dl.   Even tak selalu update blog, still this is the first digital diary ever.  Mana tak sayang.  Sempat jg baca balik all those post masa zaman muda.  Geli bak hang baca entry sendiri. Nak muntah ada, nak gelak ada.  How immature I am time tu.  Boleh buat entry yg soo childish. hahaha.  Lepas tu sedih sendiri sbb those funny things kena delete within one night.  Ya Allah.  As Im promise myself to start again from the beginning, even tak tukar nama blog.  Still, tak nak berpaut dgn entry lama.  Ada juga jumpa entry zaman tak bertudung dl.  And I was soo shy and feel bad for myself.  Ingat dah buang semua sbb secara rawaknya aku dah delete many post yg ada gambar tak bertudung.   Tak sangka terselit satu dan dua gambar lagi yg stay dkt blog.  Im begging my friends yg ada simpan or tersimpan gambar aku yg tak bertudung tu, merayu sangat mintak buang and delete.   Let start new.  So anggap je blog baru ni adalah ala yang baru.  Dan nama blog ni umpama nama aku dgn bekas suami yang masih mencintai tp terpisah jauh disebabkan beberapa faktor jarak dan masa.  Bianei wooyoung oppa.  

Stay chill with my new blog :*

1 comment: